Alma Anti

szatmri izek logo 100

Kezdőlap

Mit érdemes tudnunk a szilváról?


Ez az egyik olyan értékes gyümölcs, amiből lekvárt is készítünk!

A Szatmári Ízek Szilvalekvárban sincs hozzáadott cukor, ízfokozók, adalékanyagok, és tartósítószer sem!

100 gramm lekvároz 350 gramm szilvát használunk fel!

 

Bővebben...

Miért hasznos a paprika?


Ismerjétek meg a  paprika hatásait!????️

Tudtátok, hogy Szent-Györgyi Albert a paprikából nyerte ki a legtöbb aszkorbinsavat és ezzel sikerült bizonyítania a C-vitamin létezését? A felfedezéséért orvosi Nobel-díjat is kapott.

 

Bővebben...

Miért hasznos a paradicsom?


Kedves Oldal-látogatóink!

Mint tudjátok, számos Iskolába juttattunk zöldségeket és gyümölcsöket az Iskolagyümölcs program keretein belül, hogy támogassuk a gyermekek egészséges táplálkozási szokásainak kialakítását!

Most bemutatjuk egyenként ezen élelmiszereket, hogy megismerjétek, vajon miért is olyan hasznosak a szervezet számára?

Az első ilyen alapanyagunk lesz: a PARADICSOM!

 

Bővebben...

Egészség TOTÓ


Kedves Iskolagyümölcsös gyermekek!

Egészség Tündérünk szeretné, ha megmutatnátok Neki tudásotokat,

ezért egy Egészség Totót állított össze Nektek!

Töltsétek ki Totónkat, és nyerjetek értékes nyereményeket!

Bővebben...

Egészség Tündér rajzpályázat


Kedves Iskolagyümölcsös gyerekek! Szeretnénk segítséget kérni Tőletek!

Rajzoljátok le Nekünk, hogy milyennek képzelitek el az EGÉSZSÉG TÜNDÉRT!

Tudjátok ki EGÉSZSÉG TÜNDÉR?

Bővebben...

OMÉK 2017


Velünk is találkozhattok az OMÉK-en, a G PAVILONBAN leszünk!????????

Mindenkit szeretettel várunk!  

 

 


Termékeinket a helyszínen meg is vásárolhatjátok!

 


Bővebben...

További cikkeink...

15. oldal / 16

A brokkoli

brokkoliA brokkolit már a rómaiak is ismerték és termesztették, Brassicának nevezték, ezt a nevet vette át az olasz nyelv is.

Bővebben...

A cékla

cekla

A cékla a Földközi-tenger környékén őshonos, már ie. 3000-ben ismerték. Magyarországom a XVII. században vált ismertté.

Bővebben...

Az alma

appleOrvosok kutatásai szerint, terhesség alatt a rendszeres alma fogyasztás csökkenti a gyermekben az asztma kialakulását.

Bővebben...

Weboldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k (sütik) alkalmazásába. Amennyiben nem egyezik bele, kérem zárja be az oldalt. Bővebben